Skip to main content
Media

Samenwerking HB Bouw- & Klusservice

Nieuws

Samenwerking HB Bouw- & Klusservice

Onze samenwerking biedt relaties de meest duurzame oplossing in hout.

Henk van de Beek van HB Bouw- & Klusservice over de samenwerking met Timmerbedrijf Bolder.

“Als HB Bouw- & Klusbedrijf verzorg ik de totale renovatie van woningen en herenhuizen, maar ook zoals recent in Driebergen een moderne uitbouw van 4 bij 15 meter en een hoogte van 4½ meter. Eveneens verzorg ik de renovatie van woningen, zoals architectonische dertiger jaren woningen. Dat kan omdat ik beschik over een breed netwerk aan vakmensen,” zegt Henk van de Beek van HB Bouw- & Klussenbedrijf uit Veenendaal.

5 Jaar geleden begon Henk van de Beek HB Bouw & Klussenbedrijf. ‘Voor elke zelfstandige is een breed netwerk van enorm belang. Om de totale renovatie en de uitvoering van een aanbouw of woninguitbreiding te realiseren heb je mensen nodig met tal van uiteenlopende disciplines. Zelf ben ik gespecialiseerd in elektro, loodgieterswerk en timmerwerk. Voor het tegel- en metselwerk werk ik samen met vakmensen binnen die disciplines. Juist dat netwerk maakt dat ik opdrachtgevers een totaalpakket binnen de nieuwbouw en renovatie kan aanbieden.”

Lange relatie met Timmerfabriek Bolder.
“Zo maak ik ook graag gebruik van de diensten van Timmerfabriek Bolder. Pim de Bree ken ik, evenals twee mensen in de werkvoorbereiding bij Bolder, uit de periode dat ik bij Doornenbal Timmerfabriek werkte. Door onze jarenlange relatie kennen ze mijn manier van denken, waardoor we snel kunnen schakelen en ze feilloos aanvoelen wat ik nodig heb. Dat geeft mijn relatie met Timmerfabriek Bolder een extra meerwaarde.”

Accoya
Bij Doornenbal beleefde ik een zeer leerzame tijd, want de ervaring die ik binnen het hout opdeed helpt me nu om te beschikken over een brede kennis van ramen, deuren en kozijnen, maar ook van hout en houtsoorten, zoals o.a. het duurzame hout Accoya, een gemodificeerde houtsoort met een hoge duurzaamheid en stabiliteit. Accoya is duurzaam geproduceerd en kent een lage CO2-voetafdruk, zodat het actief bijdraagt aan een circulaire, biobased economie,” aldus Van de Beek. “Die kennis van hout maakt dat ik relaties breed kan informeren over de toe te passen houtsoort. Want naast de uitvoering is het geven van een vakkundig advies een van de belangrijkste taken als bouw- en klusbedrijf. Het is niet alleen belangrijk dat jezelf over een brede kennis beschikt, maar daarnaast ook de vakmensen om je heen verzamelt waar je altijd op kunt terugvallen. Timmerbedrijf Bolder is er daar absoluut één van. In nauwe samenwerking met de mensen in de werkvoorbereiding bij Bolder bied ik klanten altijd de duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke oplossing wanneer het gaat om alle houten bouwelementen,” besluit Henk van de Beek.

Fraaie elementen in hout.
Voor de bouw van een serre van 4 bij 15 meter leverde Timmerbedrijf Bolder alle houten raam- en deurelementen. Een complete achtergevel met een dubbele openslaande tuindeuren en een riante raampartij met een hoekraam waardoor de bewoners vanuit de serre een breed uitzicht hebben over de achtertuin en optimaal genieten van een natuurlijke lichtinval. Ook de kozijnen en de binnendeur werden geleverd door Timmerbedrijf Bolder.